DAG 299Alles terug op een rijtje06 oktober 2015

Alles terug op een rijtje

Nu dat de storm wat meer is gaan liggen en we weer alles min of meer onder controle hebben hebben we de tijd genomen om onze laatste etappe van onze reis eens te herbekijken. Van opgeven is geen sprake! ;-)

Alles wordt op een rijtje gezet en met het nodige gepuzzel werken we een nieuw aanvalsplan uit voor de laatste weken van onze trip. De ongemakken van Johan’s gezichtsverlamming (zijnde het niet volledig kunnen afsluiten van de mond en rechteroog) worden afgewogen ten opzichte van de geplande reeks activiteiten. Maar voor alles is er wel een oplossing en anders herbekijken we het wel op het moment zelf. Na een volledige dag herplannen hebben we opnieuw zicht op hoe we terug de draad kunnen opnemen.

In grote lijnen komt het erop neer dat we morgen terug zullen vliegen naar Cairns en daar het eerst nog wat rustig aan zullen doen totdat de zwaarste kuur van medicatie van Johan voorbij is. Ondertussen maken we van die tijd gebruik om Bumblebee klaar te maken voor verkoop en geleidelijk aan af te zakken meer zuidwaarts zodat we tegen 15 oktober terug op onze originele planning zitten. Vanaf dan zullen we ook onze dagelijkse blog herstarten.

Dit maakt dat we slechts enkele geplande activiteiten moeten annuleren (lees: uitstellen tot een volgende keer ;-)). Op onze agenda stond:

Zoals gezegd: eerder uitstel dan afstel. Zeker wat de Whitsundays betreft! ;-)
We staan er niet te lang bij stil.

Life is not about waiting for the storm to pass...
It’s about learning to dance in the rain.

----------

Afgelegde kilometers: 0km - Aantal stappen: - Gemiddelde temperatuur: 35 graden

Tips in de regio door Aussie Tours

Melbourne

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het land. Deze hoofdstad van de staat Victoria is het financiële hart van Australië. De kosmopolitische sfeer geeft een extra dimensie aan deze multiculturele…

Kom gerust langs bij Aussie Tours voor meer informatie!

Volg onze avonturen...

Ben je ook nieuwsgierig naar onze ervaringen? En ontvang je graag onze interessante tips en weetjes van onze reis rond Australië? Vul dan je naam en email adres in en je hoort regelmatig van ons tussen 28 juli en 12 augustus 2016.

We sturen je enkel nieuws omtrent onze doorreis in Australie.
Verder niks.
of
Volg ons ook via Facebook