DAG 337En nu is het jullie beurt!13 november 2015

En nu is het jullie beurt!

Aan alle mooie liedjes komt een einde. 

Dit is de laatste dag van ons avontuur dat gestart is bijna 10 maanden geleden. Voor onszelf lijkt alles onrealistisch kort en snel voorbij gegaan. En we hadden het gemakkelijk nog wat langer kunnen volhouden. Maar zelfs dan zou het vermoedelijk nog steeds ‘te kort’ zijn om een immens continent als Australië helemaal binnenste buiten te keren. Er is zoveel te zien en te beleven… en de tijd gaat altijd zo snel. We hebben ons best gedaan om een tipje van de sluier op te heffen, maar geloof ons, er is nog heel wat te beleven en te bezien. Zelfs in de gebieden die we gepoogd hebben uitgebreid aan te doen.

Vraag ons niet wat de top 10 beste ervaringen zijn of welke plek we de leukste vinden op deze reis, want dit is een vraag die we onmogelijk eerlijk kunnen beantwoorden. Teveel hoogvliegers en memorabele herinneringen! Plus dit is afhankelijk van persoon tot persoon, je eigen ingesteldheid, verwachtingen en de omstandigheden van het moment.

De komende dagen gaan we in een rechte lijn terugrijden met Bumblebee naar Melbourne in Victoria. Onderweg gaan we geen activiteiten meer doen. Gewoon een kleine 2.000 kilometers recht naar het zuiden. Het stuk tussen Brisbane en Melbourne laten we op toeristisch vlak dan ook voor wat het is. Het is zeker ook de moeite, maar het paste jammer genoeg niet meer in ons plan. Misschien een volgende keer… ;-)

One story ends… another begins!

De bal ligt nu bij jullie, de lezers van deze blog. Het is jullie beurt om er op uit te trekken en down under te verkennen. Het was/is onze bedoeling om mensen warm te maken voor Australië en te inspireren tot een prachtige reis in het land van OZ. Wij hopen dat dit gelukt is en voor diegene die nog meer informatie zoeken verwijzen we graag naar Aussie Tours, de experts in Australië reizen in België.

We wensen jullie allemaal – ooit – een of meerdere prachtige ontdekkingsreizen toe in het land van de kangoeroes, wombats en koala’s. Als je nog wat twijfelt of meer concrete informatie zoekt ga dan zeker eens langs op de jaarlijkse Aussie Tours Roadshow op zondag 13 december 2015 in Gent Expo. We kunnen er spijtig genoeg niet zelf op aanwezig zijn, maar geen nood, we gaan nog voor een mooie afsluiter zorgen in de maand september 2016. Beloofd! Zorg dat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

En anders horen we elkaar misschien nog wel eens opnieuw voor een nieuw avontuur in Nieuw-Zeeland, Afrika of Frans-Polynesië. Of toch nog het overgeslagen stuk van de Red Centre of New South Wales?!?! Wie weet… de toekomst zal het uitwijzen. ;-) Reizen zit immers in ons bloed!

Vergeet niet…

The world is a book and those who do not travel read only one page.

Als laatste willen we iedereen uitgebreid bedanken die aan dit project hebben meegewerkt! En in het bijzonder onze ouders en het team van Aussie Tours. En als laatste natuurlijk ook een dankwoord voor onze lezers: dankjewel voor het trouw volgen van ons avontuur!

G’day mates & safe travels,

Johan & Bo

Tips in de regio door Aussie Tours

Brisbane city

Brisbane, de hoofdstad van de Sunshine State, is de op twee na grootste stad van Australië. De skyline van de stad biedt u een mooie mix tussen hypermoderne wolkenkrabbers en historische Victoriaanse…

Melbourne

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het land. Deze hoofdstad van de staat Victoria is het financiële hart van Australië. De kosmopolitische sfeer geeft een extra dimensie aan deze multiculturele…

Kom gerust langs bij Aussie Tours voor meer informatie!

Volg onze avonturen...

Ben je ook nieuwsgierig naar onze ervaringen? En ontvang je graag onze interessante tips en weetjes van onze reis rond Australië? Vul dan je naam en email adres in en je hoort regelmatig van ons tussen 28 juli en 12 augustus 2016.

We sturen je enkel nieuws omtrent onze doorreis in Australie.
Verder niks.
of
Volg ons ook via Facebook