DAG 338Een laatste verzoek14 november 2015

Een laatste verzoek

Beste lezers,

We hebben een volledig vrijblijvend laatste verzoek voor jullie. En we hopen op een mega-respons als tegenprestatie voor al het leesplezier we jullie tot nu hebben mogen bieden. Graag ontvangen we een postkaartje van jullie dorp, streek of land op ons adres in Melbourne.

Na zoveel maanden reizen heeft dit dagelijks online delen met een ‘onbekend’ lezerspubliek ons toch wat nieuwsgierig gemaakt. Sommigen van jullie kennen we natuurlijk persoonlijk. Anderen hebben we leren kennen onderweg. En nog anderen kennen we al een beetje van de terugkerende reacties. Maar toch is de grote massa voor ons onbekend. We hebben geen obsessieve drang om jullie allemaal individueel te leren kennen, maar een zichtkaartje uit jullie streek leek ons wel leuk.

Trouwens, we hebben deze methode al eens getest toen we in Melbourne woonden. Toen hebben we aan iedereen die we kenden gevraagd een postkaartje van zijn streek op te sturen om onze potentiele heimwee te onderdrukken. We hebben die toen allemaal opgehangen in onze keuken. En dit was menige keren het gespreksonderwerp wanneer we bezoek hadden. 

Dus graag een postkaartje sturen naar volgend adres:

Johan & Bo
7 Earl Street
3054 Carlton North
Victoria - AUSTRALIA

Alvast bedankt voor de spontane medewerking! Het gaat ons een groot plezier doen. We beloven dat we alle kaartjes zullen meenemen naar Perth en we zullen ze daar een vooraanstaand plaatsje geven in onze nieuwe woonst. 

Dankjewel voor jullie medewerking!

Johan & Bo

Kom gerust langs bij Aussie Tours voor meer informatie!

Volg onze avonturen...

Ben je ook nieuwsgierig naar onze ervaringen? En ontvang je graag onze interessante tips en weetjes van onze reis rond Australië? Vul dan je naam en email adres in en je hoort regelmatig van ons tussen 28 juli en 12 augustus 2016.

We sturen je enkel nieuws omtrent onze doorreis in Australie.
Verder niks.
of
Volg ons ook via Facebook