DAG 651Ook alles in boekvorm verkrijgbaar!22 september 2016

Ook alles in boekvorm verkrijgbaar!

Aangezien ik constant de vraag krijg of ik geen boek ga maken over ons avontuur... ?!? Voila, het antwoord. 

De afgelopen maanden is er werk gemaakt door Johan om niet 1 maar zelfs 2 boeken te maken. Het eerste boek met als titel 'Uniek Australië' is een kanjer geworden van 440 pagina's die ons hele avontuur dag per dag omvat. De tekst is in het Nederlands en alles is geillustreerd met een selectie van de mooiste dagelijkse foto's. Een echt naslagwerk, of een ander 'soort' reisgids.

Het tweede boek is een mini-fotoboek over typische Australische wilde dieren. Dit boek met als titel 'Wildlife shots around Australia' is bedoeld voor een breder publiek (en initieel speciaal gemaakt voor Bo) en bestaat uit onze beste wildlife foto's van de afgelopen 5 jaar. De tekst is slechts beperkt en in het Engels. 

Je kan beide boeken online bekijken en bestellen bij Blurb.com. Voor diegene die er interesse voor hebben, ziehier de bijhorende links. En veel leesplezier!

http://www.blurb.com/b/7182468-uniek-australi

http://www.blurb.com/b/7211432-wildlife-shots-around-australia

Voor de rest wil ik nog even iedereen bedanken die aanwezig was op de Aussie Tours BBQ in O'Douce. Ik hoop dat we opnieuw jullie hebben mogen aanzetten tot een bezoek down under. Proficiat aan de winnaars van de mooie prijzen. En in ieder geval, veel toekomstig reisplezier voor iedereen! En zoals besproken, misschien tot een volgende keer. Of ergens een ontmoeting down under.

Kom gerust langs bij Aussie Tours voor meer informatie!

Volg onze avonturen...

Ben je ook nieuwsgierig naar onze ervaringen? En ontvang je graag onze interessante tips en weetjes van onze reis rond Australië? Vul dan je naam en email adres in en je hoort regelmatig van ons tussen 28 juli en 12 augustus 2016.

We sturen je enkel nieuws omtrent onze doorreis in Australie.
Verder niks.
of
Volg ons ook via Facebook